Sommerbryllup

Der er ikke noget mere romantisk end et sommerbryllup og at være i naturen. Her har vi set på, hvad der skal til for at gøre dagen til en succes.

Ønsker I at have jeres fest udenfor, så tænk på, at vejret kan skifte, og der kan komme nedbør. Husk også på, at ældre gæster vil have brug for skygge og for et sted, der er køligt. Der findes mange løsninger på en indendørs/udendørs løsning, hvor der er taget højde for dette. Det kan være et telt, en overdækning, en overdækket terrasse etc.

Masser af blomster

Pynt stole og borde flot op, og brug også ting fra naturen. Husk også masser af blomster og dekorationer. Du kan få blomster udbringning København fra Amager Blomster, og her kan du også bestille din brudebuket.

Vælg hvidt som underlæggende farve for brylluppet og dekorationerne, men du kan sagtens have en anden farve. Det kan være rosa. Gult og sart grønt er begge 2 gode kontrastfarver til et sommerbryllup.

Er det varmt, så sørg for masser af vand og isterninger til dine gæster. Er der meget sol, så sørg også for små kurve med solcreme. Det gælder også, hvis der er myg, så sørg for myggespray.

Husk også, når du planlægger menuen, at det er noget, der er friskt, let og sommerligt. Fede oste for eksempel er ikke det bedste valg til en varm sommerdag. Vælg salater, frugt, fisk og andet let.

Når du vælger blomster, så husk at tale med din blomsterforretning om, hvilke blomster du skal vælge, der kan holde til varmen. Det nytter jo ikke noget, hvis blomster og dekorationer hænger med hovedet midt i festen.

Brudekjole, sko og makeup bør også være tilpasset et sommerbryllup og en varm dag.

Har du andre gode råd til sommerbryllupper?

Sommerbryllup
Rul til toppen