Rustsprøjtning i Odense

Vi har nogle planer for den kommende uge. Vi vil tage fri fra arbejde, og så vil vi køre til Fyn. Vi skal til 50 års fødselsdagsfest hos en af min mands gode venner. Han bor på Tåsinge, og han har tilbudt os, at vi kan bo hos ham og hans familie i den weekend, hvor festen holdes. Men vi vil også gerne bruge et par dage i Odense også. Oprindeligt kommer min mand fra Odense, og han vil gerne benytte lejligheden til at se sin bror. De ses ikke så tit, fordi de begge to arbejder helt vildt meget. Men vi har fået det arrangeret således, at vi kan bo hos min svoger i nogle dage, og så bor vi hos min mands kammerat i weekenden, inden vi kører hjem til København igen. Jeg tror, at det bliver en dejlig uge. Du ved, sådan at komme på rigtige, gode, gammeldags familiebesøg, hvor man bor hos familien og vennerne, hygger sig med dem, laver ting sammen og får snakket godt igennem med hinanden.

Bilen til undervognsbehandling

Vi har også en plan om, at vi vil huske at få bilen undervognsbehandlet, imens vi er der. Det er noget, vi sådan har gået og udskudt, selvom vi godt ved, at det skal gøres. Måske har vi udskudt det, fordi vi ikke rigtigt kender et godt servicecenter her i København. Vi har jo kun boet der i 2 år. Men vi kender et godt sted i Odense. Min mand har googlet ”rustbeskyttelse og undervognsbehandling Odense” og har fundet adresse og telefonnr. til servicecenteret. Han har lovet at huske at ringe dem op og bestille tid hos dem, så vi kan få bilen behandlet i de dage, hvor vi sådan set ikke har brug for den. Det vil nok dreje som tirsdag og onsdag i den uge, hvor vi er afsted.

Væk fra rutinen

Det bliver rart at komme lidt væk fra hverdagens rutine. Og det bliver virkeligt rart at få slappet af, nyde godt selskab og, så alligevel få gjort en af de ting, som vi længe har haft dårlig samvittighed over ikke at få taget os sammen til at gøre.
Jeg ved ikke, hvad det er, men den der idé om, at vi bare kan efterlade bilen hos servicecenteret i et par dage og, så vide, at når vi henter den igen, så er den klar. Undervognsbehandlingen vil blive lavet, imens vi bare hygger os med min svoger og svigerforældre. – Og vi har ikke nogen andre pligter at skulle indfri, eller andre ting, som vi skal tænke på.

Smukke Fyn

Den følelse af, at man bare trygt kan læne sig tilbage og slappe af, er da vidunderlig. Jeg kan næsten ikke vente til på mandag, hvor vi kører til Fyn. Vi kører sådan lidt op ad formiddagen og håber bare på, at det ikke bliver dårligt vejr. Heldigvis er der ikke så langt fra København til Odense. Og vi har tiden foran os. Så hvis vi bliver lidt forsinkede, så gør det ikke noget. Vi taler jo kun om en rejse på ca. 2 timer.

Rustsprøjtning i Odense
Rul til toppen