Poser under øjnene øjenlågsoperation

Fjernelse af poser under øjnene

Jeg var simpelthen blevet så træt af at se på mine poser under øjnene, at jeg bestilte en øjenlågsoperation. Eller først bestilte jeg tid til en konsultation hos en plastikkirurg. For nogle år siden fik jeg fjernet mine tunge øjenlåg, og nu var turen kommet til poserne.

Det var den samme kirurgi, som fjernede de hængende øjenlåg, som også fjerne poserne under øjnene øjenlågsoperation. Jeg fandt ham via en oversigt over privathospitaler og plastikkirurger på hjemmesiden Øjenlågsoperationer.dk.

Kirurgen hed Jens, og han var super dygtig og behagelig. Jeg elskede simpelthen, at han altid var så rolig og forstående, hvilket fik mig til at slappe af. Jeg er typen, der snakker meget, men det så ikke ud til at røre ham.

Poser under øjnene og tunge øjenlåg

Da jeg var færdig med at snakke, blev det Jens’ tur. Og det var jo mere vigtigt at høre, hvad han havde at fortælle om øjenlågsoperationen. Jens fortalte, at der findes 2 typer øjenlågsoperationer, som er:

  • Poser under øjnene (nedre øjenlågsoperation)
  • Tunge øjenlåg (øvre øjenlågsoperation)

Øvre øjenlågsoperation havde jeg allerede fået foretaget, så nu var det den nedre øjenlågsoperation, som stod for døren. Han kiggede på mine store og opsvulmede poser, som også var en lille smule mørke i det.

Efter at have studeret dem nøje, sagde han, at det kunne han nemt ordne. Operationen ville tage cirka 1 ½ time, og prisen ville ligge på cirka 14.000 kr. Han viste mig nogle før og efterbilleder af andre patienter, og resultatet var super flot.

Hvis jeg var indforstået med det hele, kunne han booke en tid til mig allerede indenfor en måned. Jeg blev helt vild glad over at høre, at mine store grimme poser under øjnene kunne være væk inden for 30 dage.

Øjenlågsoperationen

På dagen for øjenlågsoperation var jeg helt vildt spændt. Jeg ankom til privatklinikken kl. 8.30, hvor Jens stod klar. Vi kom ind på operationsstuen, hvor jeg fik lagt noget bedøvelse. Inden jeg fik set mig om, var øjenlågsoperationen overstået.

Jens gav mig et spejl, og jeg så for første gang, at poserne under øjnene var væk. Det var det sejeste syn, og det gav mig en masse selvtillid. Jeg vil blot sige til alle, at hvis der er noget ved kroppen, I er kede af, så gør noget ved det. Læs mere på Ugeavisen, se her.

Poser under øjnene øjenlågsoperation
Rul til toppen