Økologi til de små

Jeg har en advokat. Hun hjælper mig med alt det administrative. Vi har et rimeligt samarbejde, men i går måtte jeg tage fat i hende. Jeg har ikke hørt fra hende i næsten 8 måneder. Det bekymrer mig altid, når jeg ikke hører fra medarbejdere i lang tid. Også selvom der ikke er grund til, at jeg skal høre fra dem.

Lidt uventet

Så jeg ringede hende op for at høre til udviklingen i en gammel sag. Jeg kunne forstå på hendes reaktion, at det kom lidt uventet. Ja, det skulle jeg da også mene efter ikke at have hørt noget i meget lang tid. Hun fandt dog sine papirer frem og fik fortalt mig om udviklingen. Ok. Tilfredsstillende svar. Men under samtalen slap, der så noget ud: Hun har ikke kontaktet mig i lang tid, fordi hun har været på barsel. Hun har en lille baby nu. Som ikke er helt lille længere.
Det var lidt af en overraskelse at høre, at hun er blevet mor. Sidst vi talte sammen, skulle hun giftes. Så det er gået hurtigt for hende.

Økologiske leggings

Nå, det er sådan set ikke min sag. Hun svarede på mine spørgsmål angående den gamle sag. Så jeg er tilfreds. Og har faktisk lidt dårlig samvittighed, over at jeg talte lidt vredt til hende. Hun er da træt. Fuldtidsarbejde som advokat og nybagt mor. Det er krævende. Jeg vil købe en lille gave til hende og hendes barn. Måske et par leggings her fra: https://www.petitflora.dk/16-leggings. Det skulle være meget moderne og behageligt for selv små babyer. I hvert fald så ved jeg, at det skal være noget økologisk børnetøj fra Petit Flora. Det tror jeg, hun vil sætte pris på. Og jeg vil ikke have skyld for at være den, der udsætter hendes barn for allergifremkaldende kemikalier, der kan være i tekstiler. Vi ved jo godt, at det kan være farligt for helt små børn.

Økologi til de små
Rul til toppen