Minimalist med opmagasinering

Jeg ved ikke, om det er mig, der er helt gal på den. Men jeg synes efterhånden, at det her med at leve minimalt er ved at tage overhånd i mit liv. For nogle år siden besluttede jeg mig for at blive minimalist. Det betød, at jeg sendte de fleste af mine møbler og ejendele til opmagasinering i Randers. Jeg fandt et flyttefirma, der også har hjemme i Randers, og flyttede til Aarhus. Jeg tog kun mine personlige ejendele, min seng, mit skrivebord og min PC med mig. Købte et lille skrivebord og en meget enkel sofa. Det var alt. Jeg flyttede ind i en lejlighed, som var tom. Og lys. Alt var nymalet, og der er store vinduer, der kaster meget lys ind i lejligheden. Herligt.

Manglede en del

Men, og der er et, men. Der gik ikke ret mange uger, førend jeg opdagede, at alt, hvad jeg har af vigtige informationer, lå lagret i en kasse, som jeg havde sendt til opmagasinering. Jeg overvejede derfor at hente kassen og få dens indhold placeret på strategisk rigtige steder her i lejligheden. Men dovenskab kom mig i forkøbet. Tanken om at skulle bladre igennem stabler af papir fik mig til at bruge min mobiltelefon i stedet for: Nye passwords til bankkonti, forskellige e-shops, som jeg tit køber varer hos og har konto hos, blev lagret på min mobil. Og det har nu resulteret i, at jeg har så mange apps og passwords at skulle huske, at det er ved at tage overhånd. Jeg kan simpelthen ikke finde rundt i det mere. Jeg er træt af, at Messenger forvandler sig til at blive et mødested for grupper, jeg er medlem af på Facebook. Jeg er træt af hele tiden at skulle bede om nye passwords til forskellige konti, fordi jeg ikke kan huske dem. Jeg er træt af at føle, at jeg ikke har styr på min tilværelse.

Minimalistiske bagsider

Bare fordi jeg vil leve minimalistisk, så er min telefon blevet overfyldt. Så måske skal man lige tænke en ekstra gang, inden man kaster sig ud i en ny livsstil? Jeg har i hvert fald besluttet, at jeg vil have nogle flere af mine møbler og ting ind i lejligheden, så jeg kan finde rundt i mine ting. Jeg har jo lært at have en notesbog på mit skrivebord. Jeg har jo lært, at en reol er god til at holde styr på alle de magasiner og bøger, jeg køber. Jeg har lært, at minimalisme ikke er min stil.

Flyttefirmaet i Randers

Måske bør jeg ringe til det flyttefirma i Randers – https://hmsdanmark.dk/flytning-randers, som også tager sig af opmagasineringen, og bede dem om at hjælpe mig med at få mine ting flyttet herud. Jeg kan ikke forestille mig andet, end at de vil blive glade for en ekstra opgave. Og jeg ved, at jeg vil blive glad for at få mine ting. Her er for tomt. Og koldt. Det vil hjælpe meget på mit humør at få mine ting. Og det vil blive ultraskønt at kunne se fjernsyn igen. Jeg savner at se en serie.

Minimalist med opmagasinering
Rul til toppen