Laminering virker

Min datter har en hobby, som hun går meget op i. Hun laver sine egne lykønskningskort. Det er sådan en hyggelig hobby, som hun kan bruge timer på. Hun har dog tit brug for nye ting til sin hobby. Det kan være forskellige farveblyanter eller stanseplader til den maskine, som vi købte til hende sidste år. Det er sådan en maskine, som hun bruger til at stanse forskellige motiver ud af karton, som hun så limer på kortene, hun laver. Der kommer hele tiden nye motiver: Blomster, sommerfugle, ordsprog eller sætninger, som er, ser ud, som om de er skrevet med kalligrafi.

Stempler hvert kort

Hun stempler også på kortene. Det kan også være blomster eller motiver af insekter. Hun er glad for sin hobby og har allerede utroligt meget udstyr. Det er faktisk, sådan at der er et frygteligt rod på hendes skrivebord inde på hendes værelse. Jeg har opgivet at få hende til at rydde op derinde. Det bliver hendes sag at finde de ting, hun skal bruge. Lige nu har hun gang i en produktion af kort, som hun vil sende til sine fætre og kusiner til jul. I hvert fald til dem, som hun ved, vi ikke kommer til at se i år. (Det er dem, der bor ovre i England.)

Og hun har fundet på, at i år skal kortene glitre og være meget syntetiske. Det er ved at drive mig til vanvid. Hun har nemlig fundet ud af, at hun ikke vil lave tredimensionelle kort i år. Hun vil laminere dem, hun laver, og hun har plaget mig i en måned om at få en lamineringsmaskine.

Lamineringsmaskiner

Jeg har fået adskille sms’er fra hende, der henviser til forskellige lamineringsmaskiner, som hun har set på internettet. Hun sidder åbenbart i frikvartererne i skolen og leder efter dem. Og når hun så finder en model, sender hun linket til mig. I går fik jeg 5 sms’er med links til 5 forskellige modeller.

Det er irriterende. På et tidspunkt skrev jeg tilbage til hende, at hun skal holde op med at sende de sms’er, fordi jeg sletter dem bare. Og hvis der sker noget med hende, og hun virkelig har brug for min hjælp, kan hun risikere, at jeg ikke ser den besked, hun sender mig. En hård trussel. Men altså. Det der ding – ding hver time er ikke til at holde ud at høre på.

Forretning med kontorartikler

Da jeg hentede hende i skolen i går, fortalte jeg hende, at jeg mente det alvorligt. Hun forstod godt min tanke. Men hun fablede om en af de lamineringsmaskiner, som hun har sendt mig et link til. Jeg havde ikke set linket.
For at få fred har jeg så lovet hende, at i morgen formiddag, hvor det er lørdag, kører vi ind til den forretning med kontorartikler – https://justmore.dk/, der ligger inde i centrum og ser på lamineringsmaskiner. Hun må gerne få en, men der er en øvre grænse for, hvad den må koste. Og hun skal selv betale de der lommer. Hun får lommepenge hver uge. Dem administrerer hun selv.

Laminering virker
Rul til toppen