Lære stresscoaching

For noget tid siden gik min mand ned med stress. Det gjorde mig meget bange. Mest fordi jeg kunne godt se, at han havde det rigtigt dårligt. Nu er han jo sådan lidt macho i det, men han var faktisk meget med på at komme i et forløb hos en stresscoach. Og det hjalp ham meget. Gud ske tak og lov. Vi er glade for den stresscoach. Han har gjort mere, end han aner. Jeg var jo på nippet til at begynde at tale om skilsmisse, og at jeg ikke kunne holde ud at leve sammen med min macho-mand.

Var jeg forkert?

Den tanke ligger så fjernt fra mig nu, at jeg synes, jeg må have været en dum kælling at leve med. Hvordan kunne jeg tænke sådan, når min mand har haft det så dårligt? Har jeg dårlig samvittighed over det? Egentlig ja. Og egentlig ikke. Ja, fordi jeg kan i dag se, at havde jeg trumfet en skilsmisse igennem, så ville hele min familie være ulykkelig. Og nej, fordi jeg mener, det er en naturlig forsvarsmekanisme at ville rende væk fra problemer, man ikke selv kan løse.

Stresscoach uddannelse

Men vores periode med stress og coaching og mange samtaler har givet mig noget andet at tænke på. Jeg kunne godt lide at vide mere om stress. Forstå, hvad det er, og hvad det kan gøre ved almindelige mennesker som dig og mig. Og jeg har faktisk undersøgt, om der findes en stresscoach uddannelse, som kan introducere mig til det. Måske også en uddannelse, som kan give mig nogle få instrumenter, jeg kan bruge i vores hverdag, så vi ikke når ud på en forkert rampe i vores ægteskab. Og ja, jeg har faktisk fundet sådan en uddannelse. Eller, det er et kursus. Men det gør ikke noget. Bare det kan hjælpe mig til bedre at forstå, hvad min mand har været igennem.

Lære stresscoaching
Rul til toppen