Lån penge uden sikkerhed

Lån penge nu

Lån penge uden sikkerhed kan kun lade sig gøre online. De fysiske banker vil simpelthen ikke låne penge ud, med mindre de har 100% sikkerhed for lånet. Helt anderledes ser det ud med de online låneudbydere, som ikke stiller det som et krav.

Ovenfor finder du en komplet oversigt over online lånefirmaer, som alle tilbyder disse herlige billige minilån og lån uden sikkerhed. Ikke nok med at du ikke skal stille sikkerhed, du får ligeledes følgende fordele:

  • Det tager ovenikøbet kun 2 minutter at ansøge.
  • Efter du har ansøgt, vil svaret komme i løbet af bare 30 sekunder – døgnet rundt!
  • Hurtig udbetaling på helt ned til 1 minut (blandt andet hos VIVUS.dk)

Er du træt af alle bankens krav om pant og garantier, så lån penge og få udbetaling allerede i dag!

Lån uden sikkerhed

Hvis du ikke tidligere har lånt penge i banken, er det ikke sikkert, at du er klar over, hvad lån uden sikkerhed betyder. Først og fremmest skal vi måske lige forklare definitionen på et lån, inden vi forklarer nærmere.

Lån nemt uden sikkerhed her og nu i dag

Et lån er en aftale mellem 2 parter, som kaldes for långiver (kreditor) og låntager (debitor). Kreditor vil næsten altid stille som betingelse, at debitor stiller en eller anden form for sikkerhed for lånet og din kassekredit.

Sikkerhedsstillelse for et lån kan være i form af:

  1. Pant – fast ejendom, bil, løsøre eller værdipapirer er det mest normale pant
  2. Kaution – debitor stiller med en kautionist
  3. Bankgaranti – banken indestår for tilbagebetalingen
  4. Forsikring – debitor tegner en forsikring som dækker manglende betaling

Som du kan se, så er der flere metoder, som kan bruges til at stille sikkerhed for et lån.

Ingen sikkerhedsstillelse online

Dog behøver du slet ikke at bekymre dig om, hvilken en af ovenstående former for sikkerhedsstillelse du skal benytte. Hvis altså du vel at mærke vælger et hurtigt lån uden sikkerhed på nettet.

Når vi snakker hurtige lån, så er der naturligvis tale om en af nedenstående typer.

  • Kviklån uden sikkerhed – kviklån er uden tvivl den mest populære form for hurtig lån online. Der bliver optaget tusindvis af kviklån hver eneste uge, og tallet er stadig stigende.
  • Mobillån og SMS lån uden sikkerhed – begge lånetyper er faktisk i samme boldgade som kviklån. Rent faktisk eksisterer SMS lånene ikke længere, men begrebet bliver stadig brugt i daglig tale.

Uanset hvad, så vil du kunne optage online lån uden sikkerhed og uden nævneværdige krav. Men husk altid at sammenligne lån for der kan være mange penge at spare.

Lån uden kreditvurdering?

Lån uden kreditvurdering er ikke muligt, da de online låneudbydere altså også kreditvurderer dig. Forskellen er blot, at kreditvurderingen er langt mere lempelig og bestemt at foretrække, frem for at skulle godkendes til de fysiske bankers krav. Krav, som bliver skærpede år for år, og som de færreste låneansøgere kan leve op til.

Du kan altså næsten låne penge uden kreditvurdering på nettet, og derfor er netlån blevet et meget godt alternativ til bankerne. I denne guide vil vi gennemgå aspekterne omkring det at låne penge uden streng kreditvurdering, og hvilke fordele du ellers vil nyde godt af.

Tak til Weekend-lån.dk, Kassekredit.nu og Penge-lån.nu for hjælp til redaktionelt indhold.

Lån penge uden sikkerhed
Rul til toppen