Kerastase eller Living Proof?

Der er bare nogle ting, man ikke vil undvære. Fx så vil jeg ikke undvære min morgenmad, som jeg efter meget lang tid, efterhånden har lært at få indenbords hver morgen. Det har været temmelig svært for mig at gøre det. Men ny er det sådan, at jeg ikke vil undvære den. Jeg bliver sur og tvær, hvis jeg ikke får den. Den består af friskpresset juice og forskellige grøntsager. Det er en god start på, at få de 600 gram frugt og grøntsager, man helst skal have hver dag.

Mit morgenbad

På samme måde vil jeg heller ikke undvære mit morgenbad. Med hårvask og duftende olie, som jeg smører på kroppen. Det skal jeg have lov til. Det er den eneste luksus, jeg tillader mig selv. Jeg har i en del år efterhånden brugt den samme shampoo fra Kerastase. Men nu er det blevet svært for mig at opdrive den. Alle frisørbutikker er jo lukket – og når jeg endelig finder mærket på internettet, ja så er den udsolgt. Det er altså for dårligt. Men det må jo bevise, at det er en god shampoo, jeg bruger – siden alle køber den.

Vaske hår

Men sådan som situation er, har jeg 2 valg. Et: Jeg kan vælge at lade være med at vaske mit hår, indtil en af de webshops, jeg handler hos, får den på lager igen. Eller to: Jeg må finde mig en shampoo fra et andet mærke. Det første vil jeg naturligvis ikke. Hader mig, selv hvis jeg ikke får vasket håret. Så valget er ikke noget valg. Jeg må finde en anden, som forhåbentligt virker lige så godt.

Og her er jeg nu kommet meget i tvivl. Hvilket mærke skal jeg bestille en ny shampoo fra? Det er faktisk svært. Alle beskrivelser af de forskellige mærker, som jeg har læst, fortæller jo, at deres hårprodukter giver mit hår‐volumen samtidigt med, at det også bliver beskyttet. Og det er jeg ikke i tvivl, om de gør. Så det bliver altså ikke inkluderet i de kriterier, jeg skal sætte op for at købe en shampoo. Der er vel ikke andet at gøre end at prøve sig frem. Og jeg kommer helt sikkert til at lave nogle dårlige valg. Og det er jo skidt, men jeg ved, at det vil komme til at ske.

Living Proof

Et af de kriterier, som jeg har sat for valg af ny shampoo, er derfor, hvordan emballagen for hårproduktet ser ud. Vælger jeg forkert, så skal jeg da i det mindste kunne holde ud at se på det om morgenen, mens jeg bader. Det behøver ikke at være noget fancy design. Bare det er pænt.

Lige i de her dage overvejer jeg at købe et produkt fra et brand, der hedder Living Proof shampoo. Det virker ret eksklusivt. Emballagen er pæn. Sådan minimalistisk og i bløde farvenuancer. Lige min stil. Det kan være, jeg skal prøve det. Jeg skal bare lige beslutte mig for, om jeg skal købe det ene eller det andet produkt, som jeg har udset mig. Jeg kan sådan set ikke helt se forskel på dem. Det er vist bare navnet, som adskiller dem. Prisen er den samme for begge produkter.

Kerastase eller Living Proof?
Rul til toppen