Jordan Smoke Grey

Når jeg køber julegaver til mine børn, så sørger jeg altid for, at jeg ved, hvad jeg giver dem. Men det kan altså være lidt svært at finde ud af en gang imellem. Mine børn har jo meget lange ønskesedler, så jeg har en del research at lave. De har nemlig også meget præcise beskrivelser og navne på det, de ønsker sig til jul. Og de ved, hvor sagerne kan købes: https://soldout.dk/

Research

Faktisk – jeg indrømmer det – har jeg brugt 4 gange mere tid på at researche gaverne end at købe dem. Måske er det bare mig. Men jeg har det bare sådan, at jeg gerne vil sikre mig, at det, jeg giver dem, er ok. Jeg vil ikke købe plagiater eller forfalskninger. Det er aldrig godt for den pågældende industri. Og det er aldrig godt for modtageren at se, at efter få ganges brug af gaven, så går den itu. Og det er da heller ikke særligt sjovt at opdage, at det er et plagiat.

Desværre findes der jo store websites, hvor man kan købe produkter, der ligner de ægte til måske en tiendedel af prisen. Men det er et dårligt køb. Man er sikker på, at det er en dårlig efterligning, man får. Jeg har gjort det en gang. Jeg købte en meget billig efterligning af en meget dyr taske, som jeg havde forelsket mig i. Jeg fandt den på det her site og bestilte den lige med det samme. Den ankom også til pakkeshoppen – efter ret lang ventetid. Og der gik ikke 2 uger, så var tasken fuldstændig ødelagt. Det var et køb, som ikke var hverken pengene eller ventetiden værd.

Jordan Sneakers

Men her i sidste uge, da jeg var inde på nettet for at finde ud af hvad Jordans sneakers er, blev jeg sådan set ret overrasket. Egentlig ikke over at se, at man kan købe sneakers, der er opkaldt efter en sportsmand. Men at min store søn gerne vil have et par sneakers, der er opkaldt efter en af verdens største basketballspillere, kom som lidt af en overraskelse. Min dreng er ikke just fan af basketball. Han hader alt, hvad der har med holdsport at gøre. Selv fodbold! Men tennis og atletik, det kan han godt lide. Så det undrer mig lidt, at jeg så på hans ønskeseddel, at der stod følgende: ”smoke grey jordan 1”. Ja, faktisk, så vidste jeg overhovedet ikke, hvad det var, han ønskede sig, førend jeg fik taget mig sammen til at lave et copy/paste i min browser. Da jeg så, at det var et par sneakers med en rimelig høj bagklap, var jeg mere med på, hvad han ønskede sig.

Interessant historie

Min nysgerrighed fik mig selvfølgelig til at undersøge, hvad det med ”Jordan” var. Da jeg endelig fandt ud af, at der er tale om en af de bedste basketballspillere, der har været på de amerikanske baner, så var det lidt af en overraskelse. Og dog ikke. Det handler jo ikke om, at min dreng drømmer om at spille basketball. Det handler om, at han gerne vil være cool. Og det er virkeligt et par cool sneakers.

Jordan Smoke Grey
Rul til toppen