Hygge til fødderne

Hvad er lammeskind så lige? Det er skindet fra fårene med ulden, og det er det, der holder dine fødder varme – og også tempererede, når det er koldt, så du kan bruge dine hjemmesko i lammeskind hele året. Hjemmesko er tit også en del af en slapper på sofaen med en god bog eller film. Lammeskind er behageligt at have på fødderne, fordi dine fødder stadig kan ånde modsat hjemmesko i kunstmateriale, hvor du tit kan få svedige fødder.

En gave til ALLE

Juletid nærmer sig jo også hele året faktisk (sjovt som den tid kommer hurtigt igen, ikke?), og det kan være svært at finde på en egnet gave. Alle kan have gavn af et par hjemmesko, og husk at der findes både hjemmesko til damer og hjemmesko til herrer – og også til børn og babyer. Se for eksempel disse skønne sutsko til børn: https://www.shepherdshop.dk/shop/hjemmesko-til-boern-7c1.html

Der er mange fordele ved at gå med hjemmesko i lammeskind. Her er nogle få:

  • De er bløde og fungerer som en pude mellem dig og det kolde hårde gulv.
  • Lammeskind indeholder naturligt lanolin. Lanolin kan hele tør og hård hud, som mange af os lider under især om vinteren. Det, at have bare fødder i dine hjemmesko, kan hjælpe på dine hudproblemer.
  • Lammeskind direkte på dine fødder kan hjælpe på din blodcirkulation, og det er med til at hjælpe dig til at slappe af efter en lang dag på fødderne.
  • Fordi lammeskind er et naturmateriale, er det egnet til folk, der tit får allergiske reaktioners eller har sensitiv hud.
  • Lammeskind er et holdbart materiale, som ikke sådan lige bliver slidt op. Dey betyder, at du kan bruge dine hjemmesko i flere år.
  • Du kan ånde i lammeskind, og det gør, at dine fødder ikke bliver svedige, og du kan holde dem varme on vinteren og kølige om sommeren.
  • Lammeskind på fødderne vil beskytte dig mod statisk elektricitet.
Hygge til fødderne
Rul til toppen