Hvem er bedst til fillers?

Fillers i læber

Vi vil alle gerne være smukke. Og nogle af os gør da også meget for at passe på vores udseende. Vi spiser sundt og motionerer, så vi ikke tager på. Vi sørger for, at vores hud er ren og får fugt. Nogle af os oplever dog, at vi på et tidspunkt får brug for en filler behandling. Vi kan nemlig spore de første rynker – og da vi slet ikke er parate til at acceptere, at alderen følger med os, så er det oftest sådan en behandling, vi tyr til, så vi kan bevare vores friske udseende. Det er menneskeligt – og i virkeligheden ville der nok være flere, der ville ty til at få filler behandlinger, hvis de vidste, at risikoen for fejlbehandlinger er meget lille, hvis vi altså får behandlingen hos en godkendt speciallæge.

Hvad er fillers?

Og ja, vi må hellere indrømme det: Mange af os ved slet ikke, hvad en filler behandling egentlig er. Vi tror, det er sådan noget med kemikalier, og gels, der bliver sprøjtet ind i huden på os, og vi tror, at det gør hulens ondt. Det er rigtigt – til dels.
En filler behandling behøver ikke at være smertefuld. Og ja, der bliver sprøjtet en gel ind under huden. Men det er som regel ikke kemikalier. Bliver der nemlig brugt gode produkter i filler behandlingen, så består de ofte af kunstigt fremstillede midler, som er identiske med syre og enzymer, som vores hud måske ikke længere kan producere i til strækkelig mængde – eller som vil hjælpe vores hud til at kunne regenerere.

Brug en rigtig speciallæge

Gør du derfor det, at du henvender dig til en dygtig speciallæge for at få en filler behandling, så vil han, eller hun kunne fortælle dig alt om produkterne/midlerne, der bliver brugt. Du vil få udvidet din viden om, hvad du eventuelt går ind til, hvis du tager en endelig beslutning om at få en filler behandling. Din speciallæge – vi kan anbefale Copenhagen Fillers –  vil også kunne give dig forslag til forskellige behandlinger, som måske vil virke mere effektive for dig. Det kan være, at dit problem er så lille, at du kun vil få brug for ganske få filler behandlinger. Det kan også være, at problemet kræver lidt mere – måske i form af behandling med både fillers og botox.

Det er noget, som speciallægen kan vurdere og rådgive dig om, inden du tager en endelig beslutning. Og naturligvis vil speciallægen også kunne fortælle dig om eventuelle bivirkninger, og hvor lang tid det tager, inden du kommer til at se normal ud igen.

Få bivirkninger

Jeg skriver normal, fordi en filler behandling kan give lidt blå, mærker der, hvor midlerne er blevet sprøjtet ind i din hud. Og huden er jo meget følsom. Der vil udvikle sig lidt, mærker – rødmen eller blå mærker. De forsvinder hurtigt – oftest inden for to til fire dage. Det skal du naturligvis vide. Så kan du planlægge dit liv. Det vil jo ikke være så smart at få en filler behandling den fredag, lige inden du skal til studentergilde hos niecen om lørdagen, vel? Du vil jo ikke gå rundt til festen og ligne et menneske, der har været under angreb fra en sværm myg.

Hvem er bedst til fillers?
Rul til toppen