Forførende frækt undertøj

lingeri

Mange forbinder frækt undertøj og lingeri med trusser og BH’er med blonder. I sort eller knaldrød farve. Der er med andre lagt op til en god oplevelse, når du ser en kvinde bære frækt undertøj. Og ja, måske er det lige det, som er hendes forventning af dig. Men sådan er det ikke altid. Det behøver ikke at være et middel til at forføre dig, når hun tager det frække undertøj på. Det kan være, at hun har brug for at booste selvtilliden. Og den bliver boostet, hvis mændene ser på hendes krop. Frækt undertøj kan nemlig fremhæve de former, som mange mænd er vilde med: Barmen og hofterne. Taljen i nogle tilfælde.

Til både visuelt og fysisk

Men omvendt: En kvinde kan også finde på at tage det virkeligt frække undertøj på, når hun bare gerne vil have sex. Et par bundløse trusser. En skarp og velsiddende BH og så en nedringet bluse, en nederdel og så er hun klar til at forføre dig. Og det kan godt tænkes, at I ender med nogle meget intime øjeblikke, hvor du penetrerer og hun får tilfredsstillelse. Ikke mere end det. Frækt undertøj kan faktisk være mere end en invitation til en seksuel oplevelse.

Er lingeri sexlegetøj?

Det kan bruges som sexlegetøj, fordi det kan stimulere dig, der skal have sex med kvinden – længe inden, I faktisk når hen til sengen. Blot synet af den smukke kvinde i lingeri, forfører dig og får din fantasi i gang. Og det er jo sikkert det, hun gerne vil have: At du også bliver ophidset og liderlig. At din fantasi sætter ind. Ja, det er jo slet ikke utænkeligt, at du begynder at tænke i baner, der går på at få hende helt nøgen, og hvor blidt du vil kæle for hende, imens hun ømmer sig af længsel efter din penis. Måske når du helt derhen, hvor du lige smutter ind i soveværelset og tjekker, at jeres dildo er på sin plads. Den kan jo blive nødvendig. Det ved du slet ikke endnu.

Et par i gang med forspil

Hvem ved hvordan det ender?

I er stadig lige begyndt på forspillet. Og det må gerne tage tid. I hvert fald ved du, at når din kæreste har det frække undertøj på, så forventer hun, at I skal nyde lang tid sammen. At forspillet kan tage lang tid, har du måske ikke noget imod. Eller måske har du? Skal du flå hendes lingeri af hende? Kan du tillade dig det? Eller bliver det for voldeligt? Et sexliv kan jo have ret voldelige elementer i sig. Det er her, du skal kende kvinden godt, så du ved, hvor grænserne er. Måske skal du udforske dem sammen med hende. Det tager I bestemt ikke skade af. Der er dog altid grænser. Og dem skal I selvfølgelig respektere. Også selvom jeres forhold allerede har varet i ret lang tid.

Men lige nu, så er situationen den, at du virkeligt godt kan lide, hvad du ser: En smuk kvinde i frækt undertøj, som dermed fortæller dig, at hun gerne vil være sammen med dig – nu og lidt senere og helst også hele natten.

Forførende frækt undertøj
Rul til toppen