Luksusrejser til lavpris

En luksusrejse behøver ikke at betyde, at du skal bruge mange penge. Vi har her set på nogle byer, hvor du kan få luksusoplevelser uden at betale luksuspriser. Du har fundet billige flybilletter til Barcelona. Det gode er, at Barcelona er blevet mere tilgængelig prismæssigt det sidste års tid, og en luksusrejse på et mere tilgængeligt budget er nu en mulighed.

Hvornår er Barcelona billig

Hoteller i Barcelona er dyrest fra april til oktober, så overvej november til marts, hvor priserne er mindst 25 procent lavere.

Gå ud og få en lækker frokost, og gør det til dagens største måltid. Priserne er tit det halve af, hvad de er til middag, og der er mange gode frokosttilbud på de gode restauranter.

USA – billigt at flyve nu

Det er ikke svært at finde billige flybilletter til USA, og her er Chicago en god destination. Sammenlignet med andre storbyer er Chicago et godt valg prismæssigt. Dine penge vil række længere her.

De laveste rater på hotellerne i Chicago får du det første kvartal af året. Mange steder kan du få den tredje nat gratis endda. Portionerne på restauranterne er generelt store i Chicago, og der er basis for at dele mange måltider.

London calling

Vil du opleve London, er det bedste tidspunkt at få gode rater på hotellerne fra september til februar. Drop at bruge penge på at leje en chauffør eller tage taxier. Det er nemt at komme rundt i London til fods eller med ”the Tube”. Husk du kan få billige flybilletter fra Billund til London.

Paris

Foretrækker du Paris, får du de bedste priser på hoteller mellem november og april. Nogle tilbyder endda gode pakkepriser, hvis du inkluderer måltider ved bookingen. Er I flere, der rejser sammen, kan det være en mulighed at leje en luksuslejlighed i stedet for adskillige hotelværelser.

Når du nu er i Frankrig, så husk at køb baguetter og ost etc. for en nem, billig og yderst delikat frokost.

Luksusrejser til lavpris
Rul til toppen