Trivsel og humor

I Gyldendals Den Store Danske defineres trivsel som et udtryk for velbefindende, hvor man har følelsen af gåpåmod, handlekraft og livsglæde. Ok, den er jeg med på. Men så står der desuden: Begrebet bruges i vurderingen af børns udvikling af ældre menneskers sociale tilstand eller i vurderingen af et menneskes bedring efter sygdom. Hovsa. Hvor blev de almindelige, voksne mennesker af i den beskrivelse af begrebet ”trivsel”?Det er ok med, at børn, ældre og syge mennesker skal trives. Men alle os, som går på arbejde?

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Hygge til fødderne

Hvad er lammeskind så lige? Det er skindet fra fårene med ulden, og det er det, der holder dine fødder varme – og også tempererede, når det er koldt, så du kan bruge dine hjemmesko i lammeskind hele året. Hjemmesko er tit også en del af en slapper på sofaen med en god bog eller film. Lammeskind er behageligt at have på fødderne, fordi dine fødder stadig kan ånde modsat hjemmesko i kunstmateriale, hvor du tit kan få svedige fødder.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Hvad er VVS?

Det er muligt at købe mange produkter til varme, ventilation og sanitet i din bolig online. Der findes et hav af webshops, som sælger vvs online. (Du ved godt, at VVS i dag betyder Varme, Ventilation og Sanitetsteknik ikke? – I gamle dage stod VVS for varme, vand og sanitet.) Det kan være shops lige fra kæmpestore byggemarkeder til, shops, der kun har online salg. Det kan være, toptunede shops, som kun sælger vvs online for et bestemt brand. Grohe, for eksempel! Grohe er et tysk firma, som har været på markedet i rigtigt mange år. De har hovedsæde i en af de tyske højsæder for design og innovation. Det afspejler sig i deres produkter, som er ualmindeligt flotte, funktionelle og af virkelig god kvalitet. Hvis du googler Grohe VVS, så kan du lynhurtigt få en liste frem, som sælger vvs‐produkter fra dette firma.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Mode i musik

Vores børn er glade for at spille musik. Og vi har altid forsøgt at motivere dem til at spille. Lige fra de var helt små, har vi også selv sunget og spillet for dem. Det er ikke, fordi vi er musikere, vi kan bare godt lide, at de har noget kreativitet, og får brugt højre hjernehalvdel. Og vi er da heller ikke professionelle musikere. Vi spiller i et band, og det hygger vi os med. Til hverdag har vi almindelige jobs. Jeg er konsulent på kommunen og min mand arbejder i en IT‐virksomhed.

Nu er tiden så kommet til, at vi skal finde nye musikinstrumenter til ungerne. De har allerede en masse, men de har også udviklet sig hver især, og skal nu de næste skridt videre med deres musik. Musiklæreren, vi har kontakt til, har anbefalet, at de begge to får lov til at få instrumenter, der udfordrer dem mere.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Det er gratis også i weekenden!

gratis lån i weekenden

Der er aldrig noget, der er gratis, når det kommer til stykket; Kender du det udtryk? Jo, det er der faktisk, da du kan optage gratis lån uden renter og gebyr i 30 – 60 dage. Og lånet er altså 100% gratis og rentefrit den første måned eller to. Første lån er gratis, men dog gælder tilbuddet kun for nye bankkunder.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Det er billigt

billige lån

Hvis du står og planlægger at tage et billigt lån online i den nærmeste fremtid, så har du helt sikkert allerede gjort dig en masse overvejelser. Overvejelser hvordan du på bedste vis får dette ønske indfriet. Du har nok allerede haft oppe at vende, at du højst sandsynligt ikke slipper for en af de ydmygende og pinlige samtaler med en bankmand. Bankmanden vil sidde og udspørge dig omkring alting, der bare lugter en lille smule af penge og økonomi i dit privatliv.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Sommerbryllup

Der er ikke noget mere romantisk end et sommerbryllup og at være i naturen. Her har vi set på, hvad der skal til for at gøre dagen til en succes.

Ønsker I at have jeres fest udenfor, så tænk på, at vejret kan skifte, og der kan komme nedbør. Husk også på, at ældre gæster vil have brug for skygge og for et sted, der er køligt. Der findes mange løsninger på en indendørs/udendørs løsning, hvor der er taget højde for dette. Det kan være et telt, en overdækning, en overdækket terrasse etc.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Fashionabel advokat

I den erhvervsklub, jeg er medlem af, har vi den faste ordning, at nye medlemmer får tildelt et hel times taletid på et møde til at præsentere sig selv, og det har jeg faktisk altid ment er rigtig godt, fordi vi andre på den måde får et indgående kendskab til vores nye medlems erhvervsmæssige karriere, ligesom vi selvfølgelig også får lidt kendskab til vedkommendes privatliv.

I går var det Asger, der som nyt medlem skulle krænge dele af sit liv ud for os andre, og det var en ganske spændende præsentation, han præsterede. Asger er jurist og er for nylig flyttet her til byen, hvor han er blevet partner i byens gamle, hæderkronede advokatfirma. Han har faktisk købt sig ind i firmaet ved at overtage den andel, som et af vores tidligere medlemmer havde.

Boligadvokat i København

Asger fortalte, at han i de første år efter at have afsluttet jurastudiet på universitetet havde haft ansættelse i et ret stort advokatfirma, hvor han primært fungerede som boligadvokat i København. Det med at beskæftige sig det meste af tiden med bolighandler var ikke ligefrem hans drømmejob, men han skulle nødvendigvis have gjort sig nogle erfaringer indenfor juraen, før han følte sig klædt på til at klare mere udfordrende opgaver.

Efter nogle få år på det advokatkontor valgte han at søge en ledig stilling i en stor bank, der beskæftiger et større antal jurister. Det var også et udmærket job med temmelig udfordrende opgaver, men med tiden blev det alligevel lidt ensformigt efter Asgers smag, for alle opgaver handlede trods alt om finansielle aktiviteter.

Familieadvokat

Så der gik igen kun nogle få år, før han fik lyst til at kaste sig ud i nye udfordringer. Asger fortalte, at han i et stykke tid havde haft et ønske om at virke som familieadvokat, for han holdt meget af kontakten med mennesker i det hele taget, og i funktionen i banken var det ikke så tit, at han kom i nærkontakt med kunderne.

Hans ønske var gået i opfyldelse ved noget af en tilfældighed. På en konference havde han mødt en af sine studiekammerater fra universitetet, og vedkommende havde fortalt, at de på det advokatkontor, hvor han var ansat, indenfor få måneder havde mistet to kolleger, der var rejst til andre jobs, så nu stod de i firmaet helt uden familieadvokater, og der var ganske enkelt så mange arbejdsopgaver af øvrig art, at ingen af de tilbageværende advokater havde tid til at påtage sig flere opgaver.

Asger havde selvfølgelig straks tilbudt sin hjælp, og det hele endte med, at han forlod sit job i banken og lod sig ansætte i det samme advokatfirma som studiekammeraten. Og her var Asger efter eget udsagn havnet på den rette hylde, og han nød sit arbejde i alle de næsten 15 år, han arbejdede i det firma.

Men på et tidspunkt ville han altså gerne være partner i et advokatfirma, og det var derfor, at han havde købt sig ind i firmaet her i byen, hvor han i øvrigt også primært vil tage sig af sager, der har med familieret at gøre.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Lingeri

Andres Sarda lingeri

Lingeri er jo egentlig et fransk ord, og det dækker over en ganske stor del af det undertøj, som kvinder køber og bærer. Undtaget er selvfølgelig de heluldne underpermissioner, sex-blokkere fra Bilka og andet godtkøbskram, der er og må forblive i kategorien “underbowser og yverseler” for altid. Med disse uhyrligheder sat pænt til siden, kan vi koncentrere os om mere vigtige ting: Hvilke lingeri-mærker er de bedste? Her tyr vi til den førende lingeributik i Danmark – House of Lingerie – for svar.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse: