Kan Luxplus betale sig?

Er du en skønhedselsker, som er vild med alt der omhandler skønhedspleje, makeup, accessories med mere. Så kunne et medlemskab på Luxplus muligvis være lige noget for dig. Er du i tvivl om, hvad du nøjagtigt kan få ud af et medlemskab til sitet, så lad dig inspirere af Louise, som har haft et aktivt medlemskab hos Luxplus i 12 måneder. Louise er 22 år, bor i Valby og læser til dagligt til markedsføringsøkonom. Læs alt om hendes oplevelse lige her.

Hvorfor valgte du at tilmelde dig medlemskabet på Luxplus.dk?

“Jeg havde hørt godt om sitet fra en af mine veninder, som har brugt det en del måneder. Jeg har ofte set, hvad hun har bestilt fra Luxplus og til sidst blev jeg ret fristet til også selv at handle på siden, da jeg så hvor mange lækre produkter hun fik til billige penge”

Hvad føler du, at du får ud af at have et medlemskab hos Luxplus?

“Hmm, mange ting. Jeg får jo en del rabat på mange af de produkter jeg elsker, som  naturligvis betyder rigtig meget for mig. Jeg føler, at jeg alt i alt sparer mange flere penge på Luxplus end som så mange andre steder, hvor jeg kunne handle kosmetik. Derudover synes jeg, at det er super dejligt, at jeg bare kan shoppe mine produkter hjemme fra sofaen, og så kommer pakken lige til min dør 1-2 dage efter”

 

Det koster 89 kr. om måneden at være medlem hos Luxplus, synes du det kan betale sig?

“Absolut, de penge har jeg tjent hjem for længe siden. Så snart man har gjort sig et par køb med besparelserne fra medlemskabet er de 89 kr. tjent og ikke brugt, så for mig, der elsker at købe de produkter som Luxplus forhandler, kan det helt klart godt svare sig for mig. Man skal lige huske på at fragten altid er gratis, det gør altså en stor forskel. Jeg har været studerende i 6 måneder ud af de 12 mdr, hvor jeg har været medlem, og der har det klart kunne betale sig at have et medlemskab, så jeg kunne fortsætte med at købe den makeup og hudpleje som jeg elsker, bare billigere. Jeg har for eksempel købt REN Evercalm Gentle Cleansing Gel til 79,95 kr. på Luxplus. Den koster næsten 200 kr. i butikkerne, så allerede der har jeg jo sparet en del.”

Det skal bruges

“Man skal selvfølgelig gøre brug af medlemskabet for at det kan betale sig. Men jeg bruger  mange af den slags produkter, man kan købe derinde, fordi de også har vaskepulver, opvaskemiddel og andre husholdningsprodukter, som man alligevel skal købe, så hvorfor ikke gøre det et sted, hvor man kan spare penge på det. Det bliver jo alligevel leveret gratis.”

 

Hvilke produkter finder du mest tiltalende hos Luxplus?

“Uha, jeg har virkelig købt fra mange forskellige brands, men jeg er blandt andet vild med Clinique, REN, Redken, Maybelline, Essie, Estée Lauder, E.L.F, M2 Beaute og mange flere. Det der også er dejligt ved at have medlemskab til Luxplus er, at de har så mange forskellige produkter, så jeg kan faktisk shoppe alt jeg har brug for til både mit hår, hudpleje, makeup, neglelak og neglepleje. Derudover drikker jeg ret meget te, så jeg benytter mig selvfølgelig også af at Luxplus forhandler mit yndlings te brand, Pukka som har mange lækre varianter”

En klar anbefaling

“Ud fra min erfaring, vil jeg helt klart anbefale Luxplus til alle, der er vilde med hudpleje, makeup med mere. Den første måned er desuden gratis, så der kan man lige teste om det er noget for én”.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Skøn sejltur

redningsvest vs svømmevest

Jeg har sejlet hele mit liv, og det er noget, som jeg ikke kan undvære. I sommerhalvåret skal jeg sejle mindst 4-5 gange om ugen i min båd. Jeg har tidligere haft en sejlbåd, men jeg er faktisk gået over til speedbåd nu.

Jeg ved ikke hvorfor, jeg skiftede bådtype, men jeg tænker, at det har noget med alderen at gøre. En speedbåd er der meget mindre arbejde ved, både under og efter sejlturen så det er nok hovedårsagen.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Mixer og lyd

Min lillebror er rigtig god til at spille på guitar og bandet, han spiller i, har da givet en del koncerter i det lokale musikhus. De spiller rock. Jeg har set dem til en koncert for ikke så længe siden. De var faktisk rigtigt gode. Min bror er vistnok ham, der knuser alle pigernes hjerter – han kan virkelig få folk til at rocke med. Og han er meget energisk på scenen. Lige nu er de ved at øve et nyt nummer. Det foregår henne hos en af hans kammerater, men så når han er hjemme igen, kan jeg høre, at han sidder og klipper og lægger forskellige effekter ind på optagelsen, de har lavet.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Flyttetilbud er gratis

gratis flyttetilbud

Ønsker du billig flytning med et professionelt flyttefirma, så kig forbi Pengeguru.dk. Flyttefirma har kontakter til et flyttefirma beliggende i dit område, som kan tilbyde dig en billig flytning – inden for 24 timer. Alle vores flyttetilbud er gratis og uforpligtende, klik her.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Spejlblanke vinduer

Vi bor i en dejlig gammel, kæmpestor villa inde på Østerbro. Vi er glade for at bo der. Vi er rent ud sagt heldige, fordi vi bor midt i byen, men har alle glæderne, man har, hvis man bor i et parcelhuskvarter: En stor have, parkering, fred og ro.
Her er mange kvadratmeter at boltre sig på – og det gør vi. Børnene elsker at hoppe i trampolinen, vi har i haven. De kommer med alle deres kammerater og hopper løs. Min mand og jeg har brugt meget tid på at sætte huset i stand, men her er meget at holde rent. Selv om vi har hjælp til at holde huset pænt, så har vi dog stadig brug for hjælp til det udefra.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Lingeri

Andres Sarda lingeri

Lingeri er jo egentlig et fransk ord, og det dækker over en ganske stor del af det undertøj, som kvinder køber og bærer. Undtaget er selvfølgelig de heluldne underpermissioner, sex-blokkere fra Bilka og andet godtkøbskram, der er og må forblive i kategorien “underbowser og yverseler” for altid. Med disse uhyrligheder sat pænt til siden, kan vi koncentrere os om mere vigtige ting: Hvilke lingeri-mærker er de bedste? Her tyr vi til den førende lingeributik i Danmark – House of Lingerie – for svar.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Fashionabelt gavepapir

Det er min fødselsdag i næste uge. Jeg glæder mig til festen, som jeg skal holde for hele min kulrede familie. De kommer sørme alle sammen. Det havde jeg ikke helt regnet med, men det er dejligt. Jeg har allerede lavet hovedretten. Det er tradition hos mig, at jeg laver forloren skildpadde, serverer den med øl og snaps og hele molevitten. De, som ikke kan lide forloren skildpadde, de må selv medbringe deres egen mad – og vaske op! Det er generelt accepteret af alle i familien at sådan er min fødselsdagsfest. Det plejer at blive rigtig sjovt. Forloren skildpadde kan man nemlig nemt fryse ned, og det har jeg gjort.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Hurtige former

Lån til forbrug

Der findes mange former for hurtige lån, men hvis du ikke kigger dig for, kan det gå hen og blive meget dyrt for dig. Hvilke typer af hurtige lån findes der så? Når man er på udkig efter hurtige lån, så er det ofte små beløb, man ønsker at låne, og derfor tilbydes disse lån mange steder.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Bad Segeberg og sydpå

Min gamle ven Morten er indbegrebet af en rigtig hyggelig fætter. God familiefar og i perioder også ganske flittig arbejdsmæssigt. Han vil gerne give indtryk af at være lidt af en eventyrer, men det korthus falder lidt for virkelighedens prøve – på en sjov og charmerende måde. Sagen er, at den gode mand er tryghedsnarkoman, og selvom der skam har været afstikkere til resorts i Tyrkiet etc. i hans voksenliv, er definitionen på et rejseeventyr faktisk den strabadserende rejse med bil helt til Bad Segeberg (nord for Hamburg). Nordtyskland er feriemålet for ganske mange, og der re skam også masser at se. Men længere sydpå i Tyskland venter mange flere spændende eventyr.

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse:

Trivsel og humor

I Gyldendals Den Store Danske defineres trivsel som et udtryk for velbefindende, hvor man har følelsen af gåpåmod, handlekraft og livsglæde. Ok, den er jeg med på. Men så står der desuden: Begrebet bruges i vurderingen af børns udvikling af ældre menneskers sociale tilstand eller i vurderingen af et menneskes bedring efter sygdom. Hovsa. Hvor blev de almindelige, voksne mennesker af i den beskrivelse af begrebet ”trivsel”?Det er ok med, at børn, ældre og syge mennesker skal trives. Men alle os, som går på arbejde?

Continue Reading

Måske vil du kunne lide disse: