Det er gratis også i weekenden!

gratis lån i weekenden

Der er aldrig noget, der er gratis, når det kommer til stykket; Kender du det udtryk? Jo, det er der faktisk, da du kan optage gratis lån uden renter og gebyr i 30 – 60 dage. Og lånet er altså 100% gratis og rentefrit den første måned eller to. Første lån er gratis, men dog gælder tilbuddet kun for nye bankkunder.

Lån penge gratis

Hvordan er det i grunden muligt at låne penge gratis hos Smart-lån.dk? Grunden til, at en lang række lånefirmaer tilbyder de gratis SMS lån, er for at få dig som kunde. Det vil med andre ord sige, at de håber, at du kommer tilbage og optager endnu et lån, som så er belagt med renter.

Det er jo klart, at der er ikke nogen, der kan leve af at forære gratis ting væk, og det gælder også for online bankerne. Dog er det et faktum, at vælger du kun dette ene gratis lån, og vender du ikke retur for at optage endnu et lån, så…

Udbydere af gratis lån:

  1. Vivus.dk
  2. Lendon.dk
  3. Simbo.dk
  4. Ferratum.dk
  5. Nupp.dk

Ovenstående 5 låneudbydere tilbyder alle de gratis lån uden renter og gebyr i 30 dage og op til 60 dage. Lånene bliver tilbudt som kviklån og kassekredit, hvor der også er mulighed for afdragsfrie perioder. Afdragsfrie perioder er relevant for dig, som ønsker en længere løbetid end de 30 til 60 dage.

Også udbetaling af lån i weekenden

Udover at disse kviklån er gratis, så er der endda også mulighed for at få udbetaling af lån i weekenden. Lån udbetaling weekenden tilbydes blandt andet også af de 5 ovenstående långivere, hvilket gør dem ekstra attraktive.

Gratis udbetaling af lån i weekenden er en fantastisk mulighed, hvis du mangler penge lørdag eller søndag. Tidligere var det bestemt ikke muligt at låne penge om lørdagen eller om søndagen, men det er det altså i dag.

Kviklån på en søndag eller en lørdag, hvor du samtidig får lånet udbetalt med det samme, er det ganske lækkert? Fra du går i gang med den online låneansøgning, til at pengene er udbetalt på din konto, går der maks 60 minutter. Lån penge og få dem med det samme, kan man vel kalde det?

Kilde: Lån-weekend.dk og Lån-gratis.dk

Det er gratis også i weekenden!
Rul til toppen