Blåt i soveværelset

Blåt er et fantastisk godt valg til soveværelset. Følg disse tips her til, hvordan du gør blåt godt i soveværelset. Mange vil gerne skabe et godt roligt miljø i deres soveværelse – et sted hvor de kan slappe af. Og her er blå et godt valg.

Traditionel indretning

Er du til det mere traditionelle, er en dyb blå et godt valg – og den fungerer godt med antikviteter og klassiske møbler. Et dyb blå behøver dog nødvendigvis ikke være en mørk blå. Der findes mange blege toner af blå, som også kan fungere godt for dem, der ikke vil have mørke farver på væggen. Det kan være en blågrå eller en blå med lavendel farve, og især denne er med til at skabe et mere roligt og romantisk look.

Moderne look i soveværelset

Ønsker du et mere moderne look, så vælg en lysere blå, og sæt den sammen med hvidt sengetøj ( se her ), plaid og sengetæpper. Det kan også være hvide møbler, brugskunst eller lamper.

Vil du gerne have sommerhuslook i soveværelset, så vælg en lysere blå, og sæt den sammen med solgule toner. Det gule kan være et sengetæppe, puder eller brugskunst etc.

Du kan også male blåt på loftet, hvilket er med til at give højde i rummet. Du kan også vælge blot at male en væg – for eksempel den bag sengen – i en dybere farve, og så male resten af væggene hvide eller en lysere tone af blå.

Mixer du navy blå og hvidt, giver det en god effekt med mere varme end for eksempel ved at mixe hvidt og sort gør.

Har du et sengetæppe, du godt kan lide, som har blå i det, så vælg den tone til dine vægge eller til en kontrastvæg.

Blåt i soveværelset
Rul til toppen