Barcelona – uden forsinkelser

barcelona

I elsker at rejse. Det er faktisk noget, som I gør ret ofte. Måske mindst en gang om måneden. I sidste måned havde I fundet en rejse til London. I var kun afsted i 4 dage, men det var skønt. Og nu sidder du igen og kigger på rejser. Du overvejer, om du skal foreslå din mand, at I køber en af de billige rejser til Barcelona, som du har kigget på. Du vil faktisk gerne til Spanien her i november. Det kunne være skønt at komme derned. Lidt bedre vejr og sol. Ikke? Det er en meget billig rejse. Med flybilletter til Barcelona – gerne billigt og hotelophold inkluderet i prisen.

Hvordan kan de gøre det

Du tænker lidt over, hvordan de kan få presset priserne på pakkerejser så langt ned. Da du selv ledte efter billige flybilletter til Barcelona kunne du se, at prisen var ret lav. Men denne rejse er endnu billigere. Og den pris, du fandt flybilletterne til, inkluderede ikke hotelopholdet. Du laver et bogmærke til rejsebureauet og den specifikke rejse. Du vil booke den i aften, hvis din mand gerne vil med. Det vil han sikkert. Han er også rejseglad. Lige nu er han ikke hjemme, så du må vente, til han kommer, med at spørge ham.

Erstatning hvis der er lang forsinkelse

Der går ikke så lang tid, så er han hjemme. I får en sludder om dine rejseplaner. Han vil gerne med. Derfor booker du rejsen. Du betaler for den. Og du får bekræftelse fra rejsebureauet om, at I skal til Barcelona i november. Herligt. Nu håber du bare, at der ikke vil være nogen flyforsinkelse med eller uden erstatning på vej derned. Det er simpelthen det værste, du kender til. Du skyder tanken fra dig. Ingen grund til at gruble over det. Du er glad. I skal til Barcelona. Og ja, livet som pensionist er herligt. I kan udnytte alle de tilbud på billige rejser, som I vil.

Barcelona – uden forsinkelser
Rul til toppen