Bad Segeberg og sydpå

Min gamle ven Morten er indbegrebet af en rigtig hyggelig fætter. God familiefar og i perioder også ganske flittig arbejdsmæssigt. Han vil gerne give indtryk af at være lidt af en eventyrer, men det korthus falder lidt for virkelighedens prøve – på en sjov og charmerende måde. Sagen er, at den gode mand er tryghedsnarkoman, og selvom der skam har været afstikkere til resorts i Tyrkiet etc. i hans voksenliv, er definitionen på et rejseeventyr faktisk den strabadserende rejse med bil helt til Bad Segeberg (nord for Hamburg). Nordtyskland er feriemålet for ganske mange, og der re skam også masser at se. Men længere sydpå i Tyskland venter mange flere spændende eventyr.

Sauerland

Morten kunne meget passende tage lidt beroligende medicin, tage en dyb indånding og fortsætte ad motorvejen til det skønne område, der er kendt som Sauerland – sådan lidt øst for Köln og deromkring. Helt unikt og smukt område med et væld af små hyggelige landsbyer, gamle huse, slotte og – ikke mindst – Bad Berleburg, hvor Prinsesse Benedikte bor. Slottet kan i ‘øvrigt besøges og er åbent for turister!

En ferie i Sauerland er oplevelser omkring hvert hjørne!

Mecklenburg-Vorpommern

Det er nok lidt mere realistisk for den tryghedssøgende Morten. Der er ikke langt fra Danmark – sådan lidt sydøst for Lübeck faktisk. Masser af søer, masser af historie og gamle områder, hvor det stadig er muligt at se levn fra den mørke tid under Sovjetunionens brutale regime.

Området ved Plauer See er helt genialt faktisk! Hvis du ikke er bekendt med området, kan vi varmt anbefale dig at leje et feriehus i området. Det er ret billigt og yderst lækkert. Se for eksempel her: https://www.ferielogi.dk/dk/tyskland/nordtyskland/mecklenburg-901.htm

 

Bad Segeberg og sydpå
Rul til toppen