Afsted til Tyrkiet

istanbul, sea, cruise

Du er godt nok træt af regn og køligt vejr. Så du har valgt at omprioritere: Efterårsferien skal skrottes. I skal ned til sol og sommer nu. I en uge. Kun dig og din kæreste. Ikke noget med at skulle rejse sammen med venner og bekendte. Og dermed ikke noget med at skulle leve op til vennernes og de bekendtes udfordringer: ”Kan du holde til at vi går op på toppen af bjerget?” Nej, det skal være en ferie med afslapning, pools, drinks og god mad. Måske en guidet tur i byen – men ikke mere end det. Og ja, det må altså gerne være en rejse til Tyrkiet – med all inklusive. Så er I fri for at skulle tage stilling til, om det skal være den ene eller den anden form for kebab, I skal spise den dag.

Rejser til Tyrkiet

Du er derfor ved at vælge imellem ti forskellige rejser til Tyrkiet, som I skal med på. Det er charterrejser – og de går alle til store resorts nede ved Antalya. Det er lidt svært at vælge. Så du må sætte nogle kriterier, så du gør livet nemmere for dig selv.

Et af kriterierne er, at det behøver ikke at være et sted med pools, der er indrettet som badelandets børnepools. Du finder ud af, at du kan finde rejser til Tyrkiet, hvor du kan bo på et ’voksenhotel’. Hvad betyder det? Som du nok kan regne ud, så betyder det, at det er et hotel, hvor kun voksne mennesker må opholde sig. Det er altså et sted, hvor kun voksne mennesker bevæger sig. Du slipper for skrig og skrål fra børn, der enten er blevet meget trætte – eller som bare vil have deres vilje.

Velegnet til voksne turister

God idé. Du søger igen på nettet: ”Rejser til Tyrkiet – voksenhotel”. Dit søgeresultat giver dig færre valgmuligheder. Men du finder faktisk et godt sted. Og du vil gerne booke det.

Rejsebureauet, som udbyder rejsen, har kun online bestilling. Du kan ikke besøge bureauet. Men du kan tale med det via chatten, de har. Du får svar på dine spørgsmål meget hurtigt. I løbet af ganske få minutter – plus lidt betænkningstid – så har du bestilt jeres rejse til Tyrkiet. Der går ikke særligt lang tid. Så får du en mail, som bekræfter din bestilling. Lige da du får mailen, undrer du dig lidt.

Så skal kufferterne pakkes

I emnelinjen står der nemlig, at I skal skynde jer at pakke jeres kufferter.

Da du så læser mailen lidt mere grundigt, kan du se, at den bekræfter jeres rejse. Der er nogle gode råd og tips til godt rejseudstyr, som I bør tage med til jeres destination. Et tydeligt tegn på, at rejsebureauet gerne vil ruste jer godt, så I får et skønt ophold i Tyrkiet. Du kigger lidt på, hvad rejsebureauet selv foreslår er godt rejseudstyr. Og ja, den der med solcreme med høj faktor havde du slet ikke tænkt på. Men det er jo rigtigt nok. Det er nødvendigt at passe på huden. Også selv om solen måske ikke er helt så hård i slutningen af september, som den er i juli.

Afsted til Tyrkiet
Rul til toppen